Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Суровини во прехранбена индустрија - Велес | 04.12.2023 |
Соопштение за предавања по предметот Технологија на млеко и млечни производи - Велес | 03.12.2023 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Општа хемија и Технолошки операции 1 - Велес | 30.11.2023 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Основи на компјутерско работење - Велес | 29.11.2023 |
Соопштение за колоквиум по предметот Загадувачи во прехранбена индустрија - Велес | 22.11.2023 |
Соопштение за колоквиум по предметот Загадувачи во прехранбена индустрија - Битола | 20.11.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Прехранбена микробиологија и Биологија - Битола | 13.11.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Угоеност и недохранетост - Битола | 13.11.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Нова храна и Загадувачи во прехранбена индустрија - Битола | 07.11.2023 |
Одбрана на диломски труд (13.11.2023) - Битола | 06.11.2023 |
Одбрана на дипломски труд (06.11.2023) - Кичево | 30.10.2023 |
Соопштение за гласање за избор на членови и претседател на Факултетско студентско собрание | 27.10.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Прехранбена микробиологија, Угоеност и недохранетост и Биологија - Битола | 27.10.2023 |
Соопштение за вежби по предметите Технолошки операции 1 и Општа хемија - Велес | 27.10.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Суровини во прехранбена индустрија, Технологија на млеко и млечни производи и Законски прописи од областа на храната - Велес | 25.10.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Математика 1, Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот и Биостатистика - Битола | 25.10.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Технологија на овошје и зеленчук, Познавање на исхрана 1 и Храна и култура - Велес | 25.10.2023 |
Соопштение за предавањата по предметот Основи на компјутерско работење - Велес | 24.10.2023 |
Термини за одржување на колоквиумите во зимскиот семестар во академската 2023/2024 год. | 24.10.2023 |
Соопштение за ноемвриска испитна сесија | 24.10.2023 |
Оглас за пријавување на кандидати за членови и претседател на Факултетско студентско собрание | 20.10.2023 |
Соопштение за предавања за ЕРАЗМУС+ програмата на Технолошко-технички факултет - Велес | 16.10.2023 |
Соопштение за вежби по предметот Технолошки операции 1 - Велес | 13.10.2023 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Општа хемија - Велес | 13.10.2023 |
Соопштение за предавањата по предметите Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија и Здрава храна и исхрана - Велес | 12.10.2023 |
Соопштение за предавањата по предметите Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот и Биостатистика - Велес | 12.10.2023 |
Соопштение за предавањата по предметите Основи на компјутерско работење, Деловно и професионално комуницирање, Маркетинг на прехранбени производи и Претприемништво и мал бизнис - Битола | 12.10.2023 |
Одбрана на дипломски труд (19.10.2023) - Битола | 12.10.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Математика 1, Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот и Биостатистика - Битола | 09.10.2023 |
Одбрана на дипломски труд (10.10.2023) - Велес | 03.10.2023 |
Соопштение за прв академски час - Битола | 29.09.2023 |
Соопштение за прв академски час - Велес | 29.09.2023 |
Оглас за избор на членови и претседател на Факултетсто студентско собрание | 27.09.2023 |
Соопштение за предметот Процеси на подготовка на храна | 12.09.2023 |
Соопштение за испитот по предметите Храна и култура и Познавање на исхрана 1- Битола | 12.09.2023 |
Соопштение за испитите кај проф.д-р Горица Павловска - Велес | 11.09.2023 |
Соопштение за испитот по предметот Познавање на исхрана 1 - Велес | 06.09.2023 |
Одбрана на дипломски труд (30.08.2023) - Кичево | 22.08.2023 |
Соопштение за Септемвриска испитна сесија: Пријавување на испити, Испитна сесија и Заверка на семестар на прв циклус студии | 14.08.2023 |
Соопштение за Септемвриска испитна сесија | 05.08.2023 |
Прашалник за магистерски труд | 14.07.2023 |
Одбрана на дипломски труд (11.07.2023) - Велес | 04.07.2023 |
Одбрана на дипломски труд (10.07.2023) - Кичево | 04.07.2023 |
Соопштение за дополнително полагање на задачи по предметот Аналитичка хемија | 23.06.2023 |
Одбрана на дипломски труд (29.06.2023) - Битола | 22.06.2023 |
Одбрана на дипломски труд (22.06.2023) - Велес | 15.06.2023 |
Известување за студентите на прв циклус студии за реализирање на практична настава | 14.06.2023 |
Соопштение за испити по предметите кај проф.д-р Валентина Павлова - Велес | 08.06.2023 |
Известување за студентите на прв циклус студии (трета и четврта година, VI и VIII семестар) за реализирање на стручна (летна) пракса | 08.06.2023 |
Покана за учество во онлајн-дискусија по повод Светскиот ден за безбедност на храната | 01.06.2023 |
Соопштение за испит по предметите Квалитет и безбедност на храна и Технологија на храна од животинско потекло - Велес и Битола | 01.06.2023 |
Соопштение за втор колоквиум по предметите Основи на диетотерапија, Биохемија 2 и Сензорна анализа на храна - Битола | 29.05.2023 |
СВЕТСКИ ДЕН НА НУТРИЦИНИЗМОТ | 26.05.2023 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметите Основи на технолошки операции, Технолошки операции 2 и Основи на инженерска техника - Велес | 19.05.2023 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметите Квалитет и безбедност на храна и Хигиена на прехранбени производи - Велес | 19.05.2023 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметите Вовед во професија нутриционизам - Велес | 19.05.2023 |
Одбрана на допломски труд (26.05.2023) - Велес | 18.05.2023 |
Соопштение за консултации кај проф.д-р Анка Т. Петкоска - Велес | 16.05.2023 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Органска хемија и Аналитика на храна - Велес | 12.05.2023 |
Соопштение за пријавување на испити и Jунска испитна сесија на прв циклус студии | 12.05.2023 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Аналитика на храна и Органска хемија - Велес | 11.05.2023 |
Известување за студентите на прв циклус студии за реализирање на практична настава | 09.05.2023 |
Известување за студентите на прв циклус студии за реализирање на практична настава | 05.05.2023 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Аналитика на храна - Битола | 03.05.2023 |
Термини за одржување на вториот колоквиум и јунска испитна сесија во академската 2022/2023 год. | 03.05.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Процеси на подготовка на храна, Конзервирање на прехранебни производи, Познавање на исхрана 2 и Технологија на алкохолни ферментациони производи - Велес | 03.05.2023 |
Соопштение за предавања по предметот Квалитет и безбедност на храна - Битола | 03.05.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Квалитет и безбедност на храна, Технологија на месо, живина и јајца, Технологија на храна од животинско потекло и Хигиена на прехранбени продукти - Велес | 03.05.2023 |
Соопштение за ЕРАЗМУС+ мобилности на Технолошко-технички факултет - Велес | 25.04.2023 |
Соопштение за вежби по предметот Основи на технолошки операции - Битола | 24.04.2023 |
Соопштение за предавања по предметот Процеси на подготовка на храна - Велес | 19.04.2023 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по Органска хемија и Аналитика на храна - Велес и Битола | 19.04.2023 |
Соопштение за поправен колоквиум по предметите Основи на инженерска техника и Основи на технолошки операции - Велес | 18.04.2023 |
Соопштение за испит во Априлска испитна сесија по предметот Органска хемија - Кичево | 11.04.2023 |
Теми за проектни задачи по предметот Квалитет и безбедност на храна - Велес и Битола | 11.04.2023 |
Теми за проектни задачи по предметот Tехнологија на месо, живина и јајца - Велес | 11.04.2023 |
Теми за проектни задачи по предметот Tехнологија на храна од животинско потекло - Велес и Битола | 11.04.2023 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметите Технологија на храна од животинско потекло и Квалитет и безбедност на храна - Велес | 10.04.2023 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло - Битола | 07.04.2023 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло - Велес | 07.04.2023 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА | 04.04.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Биохемија 2 и Сензорна анализа на храна - Велес и Битола | 31.03.2023 |
Одбрана на дипломски труд (20.04.2023) - Велес | 30.03.2023 |
Одбрана на дипломски труд (06.04.2023) - Битола | 30.03.2023 |
Соопштение за вежби по предметот Основи на технолошки операции - Велес | 30.03.2023 |
Соопштение за предавањата по предметите Технологија на храна од животинско потекло, Технологија на месо, живина и јајца и Хигиена на прехранбени продукти - Велес | 22.03.2023 |
Соопштение за вежби по предметот Процеси на подготовка на храна - Битола | 21.03.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Процеси на подготовка на храна и Познавање на исхрана 2 - Битола | 21.03.2023 |
Априлска испитна сесија за студентите на прв циклус студии за академската 2022/2023 год. | 21.03.2023 |
Соопштение за прва колоквиумска недела | 14.03.2023 |
Термини за одржување на колоквиумите во летниот семестар во академската 2022/2023 год. | 14.03.2023 |
Соопштение за Акција за дарување на крв - Битола | 09.03.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Биохемија 2, Сензорна анализа на храна и Антиоксиданси, витамини и минерали - Велес и Битола | 09.03.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Конзервирање на прехранебни производи и Технологија на алкохолни ферментациони производи - Велес | 01.03.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Квалитет и безбедност на храна и Технологија на месо, живина и јајца - Велес | 01.03.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Технологија на храна од животинско потекло и Хигиена на прехранбени продукти - Велес | 01.03.2023 |
Инфо денови за промоција на Еразмус+ мобилност | 28.02.2023 |
Одбрана на дипломски труд (01.03.2023) - Велес | 21.02.2023 |
Соопштение за предавања по предметите Биохемија 2, Сензорна анализа на храна и Антиоксиданси, витамини и минерали - Велес | 20.02.2023 |
Соопштение за распоред на настава | 17.02.2023 |
Одбрана на дипломски труд (24.02.2023) - Велес | 16.02.2023 |
Соопштение за запишување на семестар - Битола и Кичево | 10.02.2023 |
Соопштение за запишување на семестар - Велес | 10.02.2023 |
Соопштение за студентите кои презапишуваат предмети во 4, 6, и 8 семестар - Битола | 09.02.2023 |
Соопштение за презентација на проектни задачи по Вовед во прахранбена технологија и биотехнологија и Нова храна | 07.02.2023 |
Одбрана на дипломски труд (10.02.2023) - Кичево | 03.02.2023 |
Одбрана на дипломски труд (10.02.2023) - Кичево | 02.02.2023 |
Отворен ден (02.02.2023) | 30.01.2023 |
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметите Органска хемија, Прехранбена микробиологија и Квалитет и безбедност на храна - Кичево | 23.01.2023 |
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Познавање на исхрана 1 - Велес и Битола | 23.01.2023 |
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес и Битола | 23.01.2023 |
Соопштение за презентации на семинарски работи по предметите Инструментални и аналитички методи и Загадувачи во прехранбена инсустрија | 12.01.2023 |
Термини за Февруарска испитна сесија, распоред на предавања (пријавивање на испити и запишување на семестар) | 30.12.2022 |
Соопштение за втора колоквиумска недела | 29.12.2022 |
Соопштение за јануарска испитна сесија | 29.12.2022 |
Теми за проектна задача по предметот Суровини во прехранбена индустрија - Велес и Битола | 27.12.2022 |
Соопштение за консултации/презентации по предметот Биологија - Велес и Битола | 26.12.2022 |
Соопштение за вежби по предметот Биостатистика - Велес и Битола | 26.12.2022 |
Соопштение за нумерички задачи по предметот Општа хемија - Битола | 23.12.2022 |
Соопштение за нумерички задачи по предметот Општа хемија - Велес | 23.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Биологија - Велес | 23.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Имунологија за нутриционисти - Велес и Битола | 21.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Суровини за прехранбена индустрија - Битола | 15.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Суровини за прехранбена индустрија - Велес | 15.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Биологија - Битола | 15.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Биологија - Велес | 15.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Вовед во прехранбена технoлогија и биотехнологија - Битола | 15.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Вовед во прехранбена технoлогија и биотехнологија - Велес | 15.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Суровини за прехранбена индустрија и Законски прописи од областа на храна - Велес | 13.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Познавање на исхрана 1 - Велес и Битола | 12.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Храна и култура - Велес и Битола | 12.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Суровини за прехранбена индустрија - Велес | 12.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Општа хемија - Велес | 12.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Прехранбена микробиологија и Угоеност и недохранетост - Велес и Битола | 12.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Општа хемија, Инструментални и аналитички методи во исхрана и Загадувачи во прехранбена индустрија - Велес и Битола | 12.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Општа хемија и Суровини за прехранбена индустрија - Битола | 09.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Општа хемија и Суровини за прехранбена индустрија - Велес | 09.12.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум за предметите Основи на анатомија на човекот и Имунологија за нутриционисти - Битола | 09.12.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум за предметите Основи на анатомија на човекот и Имунологија за нутриционисти - Велес | 09.12.2022 |
Соопштение за поправен полоквиум 1 за предметот Основи на компјутерско работење - Велес | 05.12.2022 |
Одбрана на дипломски труд (09.12.2022) - Битола | 02.12.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Храна и култура - Велес | 01.12.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Познавање на исхрана 1 - Велес | 01.12.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметите Општа хемија и по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Велес и Битола | 01.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Суровини за прахранбена индустрија - Велес | 01.12.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Општа хемија - Велес | 30.11.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметите од проф.д-р Валентина Павлова - Велес и Битола | 30.11.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технолошки операции 1 - Велес | 29.11.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметите Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија и Нова храна - Велес и Битола | 29.11.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Суровини во прехранбена индустрија и Законски прописи од областа на храната - Битола | 29.11.2022 |
Соопштение за прв колоквиум по предметот Основи на анатомија на човекот - Битола | 22.11.2022 |
Соопштение за прв колоквиум по предметот Основи на анатомија на човекот - Велес | 22.11.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Прехранбена микробиологија - Велес | 21.11.2022 |
Соопштение за прв колоквиум по предметот Познавање на исхрана 1 - Велес | 19.11.2022 |
Соопштение за прв колоквиум по предметот Имунологија за нутриционисти - Битола | 18.11.2022 |
Соопштение за прв колоквиум по предметот Имунологија за нутриционисти - Велес | 18.11.2022 |
Соопштение за студентите кои може да го полагаат колоквиум 1 по предметот Основи на компјутерско работење - Велес и Битола | 18.11.2022 |
Соопштение за ноемвриска испитна сесија на прв циклус студии | 02.11.2022 |
Одбрана на дипломски труд (08.11.2022) - Велес | 01.11.2022 |
Соопштение за предавањата по предметот Законски прописи од областа на храната - Битола | 28.10.2022 |
Одбрана на дипломски труд (04.11.2022) - Кичево | 26.10.2022 |
Теми за проектни задачи по Законски прописи од областа на храната - Битола | 25.10.2022 |
Теми за проектни задачи по Законски прописи од областа на храната - Велес | 25.10.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технолошки операции 1 - Велес | 25.10.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Суровини за прехранбена индустрија - Велес | 25.10.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Загадувачи во прехранбена индустрија и Нова храна - Битола | 24.10.2022 |
Соопштение за консултации кај Ред.проф.д-р Валентина Павлова - Велес и Битола | 21.10.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Англиски јазик 1 | 19.10.2022 |
Избори за членови и претседател на Факултетско студентско собрание | 18.10.2022 |
Соопштение за iknow системот | 13.10.2022 |
Соопштение за предавањата по предметите Маркетинг на прехранбени производи, Претприемништво и мал бизнис и Основи на компјутерско работење - Битола | 12.10.2022 |
Соопштение за предавањата по предметот Законски прописи од областа на храна - Велес | 12.10.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Англиски јазик 1 - Битола | 05.10.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Англиски јазик 1 - Велес | 05.10.2022 |
Соопштение за Прв академски час - Битола | 29.09.2022 |
Соопштение за Прв академски час - Велес | 29.09.2022 |
Потсетување за заверка на зимски семестар | 23.09.2022 |
Избори за членови и претседател на Факултетско студентско собрание - Велес и Битола | 22.09.2022 |
Соопштение за запишувањето на семестар за студентите кои презапишуваат предмети - Битола | 22.09.2022 |
Соопштение за испитите по предметите Општа хемија и Процеси на подготовка на храна - Кичево | 06.09.2022 |
Одбрана на дипломски труд (30.08.2022) - Битола | 24.08.2022 |
Соопштение за септемвриска испитна сесија на прв, втор и трет циклус студии | 17.08.2022 |
Соопштение за септемвриска испитна сесија | 12.07.2022 |
Соопштение за стручна пракса на прв циклус студии | 30.06.2022 |
Одбрана на дипломски труд (01.07.2022) - Битола | 24.06.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ (ТРЕТА И ЧЕТВРТА ГОДИНА, VI и VIII СЕМЕСТАР) ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ЛЕТНА ПРАКСА | 21.06.2022 |
Соопштение за испраќање на семинарските работи по предметите од ред.проф.д-р Валентина Павлова | 20.06.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (20.06.2022) | 15.06.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Основи на токсикологија - Битола | 14.06.2022 |
Соопштение за термин за полагање на испитите по предметите од проф.д-р Викторија Стаматовска - Велес | 13.06.2022 |
Соопштение за термин за презентирање на вежбите по предметот Интернет и мултимедија - Велес | 13.06.2022 |
Соопштение за термин за полагање на испитите по предметите од проф.д-р Викторија Стаматовска - Битола | 10.06.2022 |
Соопштение за термин за полагање на испитите по предметите од проф.д-р Весна Knights - Битола | 10.06.2022 |
Соопштение за термин за полагање на испитите по предметите од проф.д-р Весна Knights - Велес | 08.06.2022 |
Соопштение за термин за полагање на испитите по предметите од доц.д-р Везирка Јанкулоска - Велес | 08.06.2022 |
Соопштение за испитите по предметите од доц.д-р Везирка Јанкулоска - Велес | 08.06.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ | 03.06.2022 |
Соопштение за подигање на дипломите на дипломираните студенти на прв циклус студии | 02.06.2022 |
Одбрана на дипломски труд (14.06.2022) - Битола | 02.06.2022 |
Одбрана на дипломски труд (09.06.2022) - Битола | 01.06.2022 |
Соопштение за презентација на проектни задачи по предметите Аналитика на храна и Технологија на освежителни и безалкохолни пијалоци | 01.06.2022 |
Соопштение за јунска испитна сесија по предметите Сензорна анализа на храна, Познавање на исхрана 2, Процеси на подготовка на храна и Органска хемија - Кичево | 27.05.2022 |
Соопштение за втор колоквиум по предметот Англиски јазик 2 - Велес | 27.05.2022 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметите Математика, Математика 2 и Системи за автоматско управување - Велес | 26.05.2022 |
Соопштение за презентирање на семинарски работи по предметот Интернет и мултимедија - Велес и Битола | 26.05.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Аналитика на храна - Битола | 25.05.2022 |
Соопштение за втор колоквиум по предметите Квалитет и безбедност на храна и Технологија на храна од животинско потекло - Битола | 22.05.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Аналитика на храна - Битола | 18.05.2022 |
Соопштение за втор колоквиум по предметите Квалитет и безбедност на храна и Технологија на месо, живина и јајца - Велес | 17.05.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Органска хемија – Битола | 16.05.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Аналитика на храна - Велес | 13.05.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА НА 17.05.2022 | 12.05.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Аналитика на храна и Органска хемија – Битола | 11.05.2022 |
Соопштение за пријавување на испити и Јунска испитна сесија на прв циклус | 11.05.2022 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Велес | 10.05.2022 |
Теми за семинарски работи за предметот Основи на диетотерапија | 10.05.2022 |
ПРОМЕНА НА ЛИНК ЗА ПРАКТИЧНАТА ON-LINE НАСТАВА НА 11.05.2022 (СРЕДА) | 09.05.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Аналитика на храна и Органска хемија – Битола | 09.05.2022 |
Одбрана на дипломски труд (16.05.2022) | 09.05.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (11.05.2022) | 05.05.2022 |
Соопштение за нови термини за лабораториски вежби по предметите Аналитика на храна, Технологија на месо, живина и јајца, Технологија на алкохолни ферментациони производи и Органска хемија – Велес | 05.05.2022 |
Известување за Јунска испитна сесија | 04.05.2022 |
Известување за втората колоквиумска недела | 03.05.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Инструментални и аналитички методи | 28.04.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (04.05.2022) | 27.04.2022 |
Соопштение за предавањата по предметот Технологија на алкохолни и ферментациони производи | 26.04.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технологија на храна од животинско потекло | 26.04.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА | 21.04.2022 |
Соопштение за предавањата по предметите Квалитет и безбедност на храна, Технологија на храна од животинско потекло и Технологија на месо, живина и јајца | 19.04.2022 |
Соопштение за предавањата по предметите Биохемија 2, Аналитичка хемија и Сензорна анализа на храна | 17.04.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Квалитет и безбедност на храна - Битола | 14.04.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Интернет и мултимедија | 14.04.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРМИН ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО | 12.04.2022 |
Соопштение за земање оценки кај проф.д-р Сашко Мартиновски - Битола | 12.04.2022 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Органска хемија | 11.04.2022 |
Соопштение за почеток на наставата - Велес и Битола | 07.04.2022 |
Соопштение за првиот колоквиум по предметите Квалитет и безбедност на храна и Хигиена на прехранбени производи | 04.04.2022 |
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО | 31.03.2022 |
Соопштение за испити во Априлска сесија на прв циклус студии | 31.03.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Англсики јазик 2 - Битола | 28.03.2022 |
Соопштение за вежби по предметот Интернет и мултимедија | 28.03.2022 |
Соопштение за предавањата по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло | 25.03.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло | 22.03.2022 |
Соопштение по предметот Англиски јазик 2 - Битола | 21.03.2022 |
Соопштение за нумерички вежби по предметот Процеси на подготовка на храна | 18.03.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло | 18.03.2022 |
Одбрана на дипломски труд (24.03.2022) | 17.03.2022 |
Сооштение за предавања по предметите Аналитичка хемија, Сензорна анализа на храна и Биохемија 2 | 14.03.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Суровини во прехранбена индустрија - Битола | 11.03.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Квалитет и безбедност на храна, Технологија на храна од животинско потекло и Технологија на месо, живина и јајца | 08.03.2022 |
Теми за семинарска по Технологија на храна од неживотинско потекло | 08.03.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Зачини и лековити растенија | 07.03.2022 |
Конкурс за избор на Заменик студентски правобранител на Технолошко-технички факултет Велес | 07.03.2022 |
Соопштение за предавања по Технологија на жита, леб и пекарски производи и Технологија на храна од неживотинско потекло | 04.03.2022 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Суровини во прехранбена индустрија – Битола | 03.03.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Вовед во професија нутриционизам и Зачини и лековите растенија | 28.02.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Познавање на исхрана 2 и Технологија на алкохолни и ферментациони производи | 28.02.2022 |
Проектни задачи по предметите Технологија на храна од животинско потекло и Квалитет и безбедност на храна - Битола | 28.02.2022 |
Проектни задачи по предметите Технологија на храна од животинско потекло, Квалитет и безбедност на храна и Технологија на месо, живина и јајца - Велес | 28.02.2022 |
Соопштение за предавања по предметите Аналитичка хемија, Биохемија 2 и Сензорна анализа на храна | 24.02.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технолгија на храна од животинско потекло | 22.02.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Технологија на шеќер и кондиторски производи | 22.02.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Квалитет и безбедност на храна | 22.02.2022 |
Соопштение за запишување на семестар на прв циклус студии | 11.02.2022 |
Соопштение за подигање на дипломите на дипломираните студенти на прв циклус студии | 10.02.2022 |
Линк за полагање на испитите по предметите Храна и култура и Технологија на храна од неживотинско потекло | 08.02.2022 |
Соопштение за испитите од проф.д-р Татјана Калевска | 07.02.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Основи на диетотерапија - Битола | 04.02.2022 |
Соопштение за заверка на летен семестар - Битола | 02.02.2022 |
Соопштение за испитот по предметите Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер) и Маркетинг на прехранбени производи | 22.01.2022 |
Соопштение за презентирање на семинарските работи по предметите Инстументални и аналитички методи во исхраната и Загадувачи во прехранбена индустрија | 21.01.2022 |
Соопштение за консултации по предметот Процеси на подготовка на храна | 21.01.2022 |
Соопштение за втор колоквиум по предметите Законски прописи од областа на храна и Технологија на млеко и млечни производи | 12.01.2022 |
Соопштение за втор колоквиум по предметите Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер) и Маркетинг на прехранбени производи | 10.01.2022 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметот Технологија на овошје и зеленчук | 06.01.2022 |
Соопштение за вториот колоквиум по предметот Храна и култура | 06.01.2022 |
Соопштение за запишување на летен семестар | 30.12.2021 |
ТЕМИ ЗА СЕМИНАРСКИ ТРУДОВИ ПО ТЕХНОЛОГИЈА НА МЛЕКО И МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ - ВЕЛЕС | 30.12.2021 |
Соопштение за презентација на семинарските работи по предметите Биохемија 1 и Исхрана на жени, спортисти и стари луѓе | 24.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Технологија на млеко и млечни производи - Велес | 23.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Општа хемија и Биохемија 1 – Битола | 23.12.2021 |
Соопштение за предавање по предметот Храна и култура | 21.12.2021 |
Соопштение за втора колоквиумска недела | 21.12.2021 |
Соопштение за Јануарска испитна сесија | 21.12.2021 |
Соопштение за пријавување на испити во Јануарска испитна сесија | 21.12.2021 |
Одбрана на дипломски труд (27.12.2021) - Кичево | 20.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Општа хемија – Битола | 17.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Биохемија 1 – Битола | 17.12.2021 |
Соопштение за предавања по предметите Општа хемија, Инструментални и аналитички методи во исхрана и Загадувачи во прехранбена индустрија | 16.12.2021 |
Соопштение за презентација на проектните задачи по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија | 13.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Биохемија 1 – Битола | 13.12.2021 |
Соопштение за консултации по предметите Претприемништво и мал бизнис и Маркетинг на прехранбени производи | 11.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметот Технологија на млеко и млечни производи - Велес | 09.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Технологија на масти и масла и Технологија на овошје и зеленчук - Велес | 09.12.2021 |
Одбрана на дипломски труд (13.12.2021) - Велес | 07.12.2021 |
Соопштение за лабораториски вежби по предметите Општа хемија и Суровини за прехранбена индустрија - Велес | 07.12.2021 |
Соопштение за вежби по предметот Општа хемија - Битола | 03.12.2021 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по Храна и култура | 02.12.2021 |
Соопштение за дополнителен прв колоквиум по Маркетинг на прехранбени производи, Основи на компјутерско работење(Компјутери и апликативен софтвер) и Деловно и професионално комуницирање | 01.12.2021 |
Соопштение за предавањата по предметот Нова храна | 30.11.2021 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Инструментални и аналитички методи во исхраната | 30.11.2021 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Угоеност и недохранетост | 29.11.2021 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Суровини во прехранбена индустрија | 29.11.2021 |
Соопштение за дополнително on-line полагање по предметот Процеси на подготовка на храна - Битола | 29.11.2021 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Општа хемија | 26.11.2021 |
Конкурс за избор на студентски правобранител на УКЛО | 26.11.2021 |
Теми за проектна задача по предметот Суровини во прехранбената индустрија - Битола | 24.11.2021 |
Теми за проектна задача по предметот Суровини во прехранбената индустрија - Велес | 24.11.2021 |
Соопштение за прв колоквиум по предметите Законски прописи од областа на храна и Технологија на млеко и млечни производи | 24.11.2021 |
Соопштение за поправен прв колоквиум по предметот Прехранбена микробиологија - Битола | 24.11.2021 |
Соопштение за прв колоквиум по предметот Храна и култура | 22.11.2021 |
Соопштение за предавања по предметот Исхрана на жени, спортисти и стари лица | 19.11.2021 |
Соопштение за испит по предметот Процеси на подготовка на храна | 15.11.2021 |
Соопштение за предавања по предметот Биологија | 09.11.2021 |
Соопштение за испит по предметите Основи на технолошки операции и Процесна опрема во прехранбена индустрија | 09.11.2021 |
Соопштение за испитот по предметот Суровини во прехранбена индустрија | 08.11.2021 |
Соопштение за консултации по предметот Процеси на подготовка на храна | 08.11.2021 |
Соопштение за предавања по предметот Суровини во прехранбена индустрија | 05.11.2021 |
Соопштение за испитот по предметот Вовед во професија нутриционизам | 04.11.2021 |
Соопштение за предавања по предметите Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер) и Деловно и професионално комуницирање | 02.11.2021 |
Соопштение за предавања по предметите Претприемништво и мал бизнис и Маркетинг на прехранбени производи | 31.10.2021 |
Соопштение за консултации по предметот Процеси на подготовка на храна | 28.10.2021 |
Теми за проектни задачи – Законски прописи од областа на храната – Битола | 28.10.2021 |
Соопштение за подигање на дипломи и сведителства | 27.10.2021 |
Соопштение за online ноемвриска испитна сесија и прва колоквиумска недела на прв циклус | 26.10.2021 |