Априлска испитна сесија за студентите на трет циклус студии за академската 2022/2023 год. | 21.03.2023 |
Инфо денови за промоција на Еразмус+ мобилност | 28.02.2023 |
Соопштение за запишување на семестар - Втор и трет циклус студии | 10.02.2023 |
Соопштение за испит по предметот Функционална храна и нова храна - Трет циклус | 06.02.2023 |
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Примена на алтернативни засладувачи во прехранбени технологии - Трет циклус | 30.01.2023 |
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбена технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика - Трет циклус | 27.01.2023 |
Соопштение за предавања по предметот Оксиданси и антиоксиданси - Трет циклус студии | 20.01.2023 |
Повик за годишна конференција (зимска сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти | 12.01.2023 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДЛОГ ТЕМИ ТРЕТ ЦИКЛУС - ФУНКЦИОНАЛНА И НОВА ХРАНА | 06.01.2023 |
Термини за Февруарска испитна сесија, распоред на предавања (пријавивање на испити и запишување на семестар) | 30.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Оксиданси и антиоксиданси | 28.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Ладно цедени масла | 28.12.2022 |
Соопштение за предавања по предметот Оксиданси и антиоксиданси | 20.12.2022 |
Jавна одбрана на темата и тезите (26.12.2022) | 13.12.2022 |
Соопштение за ноемвриска испитна сесија на трет циклус студии | 02.11.2022 |
Соопштение за iknow системот | 13.10.2022 |
Потсетување за заверка на зимски семестар | 23.09.2022 |
Соопштение за септемвриска испитна сесија на прв, втор и трет циклус студии | 17.08.2022 |
Соопштение за септемвриска испитна сесија | 12.07.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (20.06.2022) | 15.06.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ | 03.06.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Инивативни технологии и минимално процесирање на храна | 01.06.2022 |
Соопштение за консултации по предметот Иновативни технологии и минимално процесирање на храна | 12.05.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА НА 17.05.2022 | 12.05.2022 |
ПРОМЕНА НА ЛИНК ЗА ПРАКТИЧНАТА ON-LINE НАСТАВА НА 11.05.2022 (СРЕДА) | 09.05.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (11.05.2022) | 05.05.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (04.05.2022) | 27.04.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Оксиданси и антиоксиданси | 26.04.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Научно-истражувачки методи во прехрамбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика | 24.04.2022 |
Соопштение за испитот по предметот Достигнувања во науката за храна и нутриционизмот | 21.04.2022 |
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА | 21.04.2022 |
Организирана одбрана и оценка на темата, тезите и подобноста на темата (14.04. и 18.04.2022) | 20.04.2022 |
Соопштение за испити во Априлска сесија на трет циклус студии | 31.03.2022 |
Соопштение за упис на летен семестар на Технолошко-технички факултет - Велес | 09.03.2022 |
Интерен оглас за демонстратори за летен семестар од академската 2021-2022 годинаa | 28.02.2022 |
Соопштение за запишување на семестар на трет циклус студии | 11.02.2022 |
Известување за пријавување на испити, февруарска испитна сесија и запишување на летен семестар на трет циклус студии | 04.02.2022 |
ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (зимска сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти | 05.01.2022 |
Известување за прв академски час на трет циклус студии | 20.12.2021 |
Соопштение за online ноемвриска испитна сесија на трет циклус | 26.10.2021 |