Трет циклус

НасловДатум на објавување
Априлска испитна сесија за студентите на трет циклус студии за академската 2022/2023 год.21.03.2023
Инфо денови за промоција на Еразмус+ мобилност28.02.2023
Соопштение за запишување на семестар - Втор и трет циклус студии10.02.2023
Соопштение за испит по предметот Функционална храна и нова храна - Трет циклус06.02.2023
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Примена на алтернативни засладувачи во прехранбени технологии - Трет циклус30.01.2023
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбена технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика - Трет циклус27.01.2023
Соопштение за предавања по предметот Оксиданси и антиоксиданси - Трет циклус студии20.01.2023
Повик за годишна конференција (зимска сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти12.01.2023
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДЛОГ ТЕМИ ТРЕТ ЦИКЛУС - ФУНКЦИОНАЛНА И НОВА ХРАНА06.01.2023
Термини за Февруарска испитна сесија, распоред на предавања (пријавивање на испити и запишување на семестар)30.12.2022
Соопштение за предавања по предметот Оксиданси и антиоксиданси28.12.2022
Соопштение за предавања по предметот Ладно цедени масла28.12.2022
Соопштение за предавања по предметот Оксиданси и антиоксиданси20.12.2022
Jавна одбрана на темата и тезите (26.12.2022)13.12.2022
Соопштение за ноемвриска испитна сесија на трет циклус студии02.11.2022
Соопштение за iknow системот13.10.2022
Потсетување за заверка на зимски семестар23.09.2022
Соопштение за септемвриска испитна сесија на прв, втор и трет циклус студии17.08.2022
Соопштение за септемвриска испитна сесија12.07.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (20.06.2022)15.06.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ03.06.2022
Соопштение за испитот по предметот Инивативни технологии и минимално процесирање на храна01.06.2022
Соопштение за консултации по предметот Иновативни технологии и минимално процесирање на храна12.05.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА НА 17.05.202212.05.2022
ПРОМЕНА НА ЛИНК ЗА ПРАКТИЧНАТА ON-LINE НАСТАВА НА 11.05.2022 (СРЕДА)09.05.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (11.05.2022)05.05.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (04.05.2022)27.04.2022
Соопштение за испитот по предметот Оксиданси и антиоксиданси26.04.2022
Соопштение за испитот по предметот Научно-истражувачки методи во прехрамбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика24.04.2022
Соопштение за испитот по предметот Достигнувања во науката за храна и нутриционизмот 21.04.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА21.04.2022
Организирана одбрана и оценка на темата, тезите и подобноста на темата (14.04. и 18.04.2022)20.04.2022
Соопштение за испити во Априлска сесија на трет циклус студии31.03.2022
Соопштение за упис на летен семестар на Технолошко-технички факултет - Велес09.03.2022
Интерен оглас за демонстратори за летен семестар од академската 2021-2022 годинаa28.02.2022
Соопштение за запишување на семестар на трет циклус студии11.02.2022
Известување за пријавување на испити, февруарска испитна сесија и запишување на летен семестар на трет циклус студии04.02.2022
ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (зимска сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти05.01.2022
Известување за прв академски час на трет циклус студии20.12.2021
Соопштение за online ноемвриска испитна сесија на трет циклус26.10.2021