Почетна/Студенти/Резултати

Резултати

НасловДатум на објавување
Конечни оценки по предметот Вовед во професија нутриционизам - Велес02.07.2022
Конечни оценки по предметот Вовед во професија нутриционизам - Битола02.07.2022
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО - БИТОЛА30.06.2022
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО - ВЕЛЕС30.06.2022
КОНЕЧНИ ОЦЕНИ ПО СЕНЗОРНА АНАЛИЗА НА ХРАНА - БИТОЛА29.06.2022
Резултати од испит по предметот Биостатистика - Велес29.06.2022
Резултати од испит по предметот Математика - Велес29.06.2022
Резултати од испит по предметот Математика 2 - Велес29.06.2022
Резултати од испит по предметот Математика - Битола29.06.2022
Конечни резултати од испит по предметот Храна и култура - Велес29.06.2022
Конечни резултати од испит по предметот Технологија на шеќер и кондиторски производи - Велес29.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРЕХРАНБЕНА МИКРОБИОЛОГИЈА - Втор циклус29.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ НУТРИТИВНИ АСПЕКТИ НА СОСТОЈКИТЕ НА ХРАНА - Втор циклус29.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ДИЕТОПРЕВЕНЦИЈА И ДИЕТОТЕРАПИЈА - Втор циклус29.06.2022
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ЗАЧИНИ И ЛЕКОВИТИ РАСТЕНИЈА - ВЕЛЕС29.06.2022
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ЗАЧИНИ И ЛЕКОВИТИ РАСТЕНИЈА - БИТОЛА29.06.2022
КОНЕЧНИ ОЦЕНИ ПО СЕНЗОРНА АНАЛИЗА НА ХРАНА - ВЕЛЕС29.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СИСТЕМИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА - Втор циклус28.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ TЕХНОЛОГИЈА НА АЛКОХОЛНИ ФЕРМЕНТАЦИОНИ ПРОИЗВОДИ - Велес28.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРОЦЕСИ НА ПОДГОТОВКА НА ХРАНА - Велес28.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПОЗНАВАЊЕ НА ИСХРАНАТА 2 - Велес28.06.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРИНЦИПИ НА ПРЕХРАНБЕНО ИНЖЕНЕРСТВО И БИОТЕХНОЛОГИЈА - Велес28.06.2022
Конечни оценки по Биохемија 2 - Велес27.06.2022
Конечни оценки по Аналитичка хемија - Велес27.06.2022
Резултати од испит по предметот Основи на физиологија на човекот - Битола23.06.2022
Резултати од испит по предметот Прехранбена микробиологија - Битола23.06.2022
Резултати од испит по предметот Угоност и недохранетост - Битола23.06.2022
Резултати од испит по предметот Основи на диетотерапија - Велес23.06.2022
Резултати од испит по предметот Процеси на подготовка на храна - Кичево22.06.2022
Резултати од испит по предметот Познавање на исхрана 2 - Кичево22.06.2022
Резултати од колоквиумите по Технологија на пакување и амбалажирање/Материјали во контакт со храна (почетно ниво) - Велес21.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технолошки операции 2 - Велес21.06.2022
Резултати од втор колоквиум/испит по предметот Основи на технолошки операции - Велес21.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на инженерска техника - Велес21.06.2022
Резултати од испит по предметот Процеси на подготовка на храна - Битола20.06.2022
Резултати од испит и втор колоквиум по Технологија на храна од животинско потекло - Битола18.06.2022
Резултати од испит и втор колоквиум по Квалитет и безбедност на храна - Битола18.06.2022
Резултати од испит по предметот Храна и култура - Велес17.06.2022
Резултати од испит по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес17.06.2022
Резултати од испит по предметот Системи за управување со квалитет и безбедност на храна - Втор циклус студии17.06.2022
Резултати од испит по предметот Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија - Втор циклус студии17.06.2022
Прелиминарни оценки по предметот Вовед во професија нутриционизам - Битола17.06.2022
Прелиминарни оценки по предметот Вовед во професија нутриционизам - Велес17.06.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Технологија на храна од неживотинско потекло - Битола17.06.2022
Резулати од испит/втор колоквиум по Вовед во професија нутриционизам - Велес17.06.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Технологија на храна од неживотинско потекло - Велес17.06.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Зачини и лековити растенија - Битола17.06.2022
Резултати од испитот по Основи на токсикологија - Битола17.06.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Зачини и лековити растенија - Велес17.06.2022
Резултати од испитот по Зачини и лековити растенија - Велес17.06.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Технологија на шеќер и кондиторски производи - Велес16.06.2022
Прелиминарни оценки од испитот по органска хемија - Кичево16.06.2022
Резултати од дополнителниот испит по органска хемија - Кичево16.06.2022
Прелиминарни оценки од испитот (и колоквиумите) по аналитика на храна - Битола16.06.2022
Прелиминарни оценки од испитот по органска хемија - Битола16.06.2022
Прелиминарни оценки од испитот (и колоквиумите) по аналитика на храна - Велес16.06.2022
Резултати од испит по предметот Суровини во прехранбена индустрија - Велес15.06.2022
Конечни оценки по предметот Интернет и мултимедија - Велес и Битола15.06.2022
Резултати од испит по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот,анализа на податоци и биостатистика - Трет циклус студии14.06.2022
Резултати од испит по предметот Органска хемија - Кичево13.06.2022
Резултати од испит по предметот Органска хемија - Битола13.06.2022
Резултати од испит по предметот Општа хемија - Битола13.06.2022
Резултати од испит по предметот Општа хемија - Велес13.06.2022
Резултати од испит по предметот Аналитика на храна - Велес13.06.2022
Резултати од испит по предметот Органска хемија - Велес13.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Конзервирање на прехранбени производи - Велес13.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Процеси на подготовка на храна - Велес09.06.2022
Резултати од втор колоквиум и испит по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Велес09.06.2022
Резултати од втор колоквиум и испит по предметот Квалитет и безбедност на храна - Велес09.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на алкохолни ферментациони производи - Велес09.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Познавање на исхрана 2 - Велес09.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Англиски јазик 2 - Велес09.06.2022
Прелиминарни оценки за студентите кои положиле преку колоквиуми по предметот Интернет и мултимедија - Велес и Битола07.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Интернет и мултимедија - Велес07.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на диетотерапија - Велес06.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Биохемија 2 - Битола06.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Сензорна анализа на храна - Битола06.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Велес04.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Квалитет и безбедност на храна - Велес04.06.2022
Прелиминарни резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло - Велес и Битола02.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на шеќер и кондиторски производи - Велес02.06.2022
Прелиминарни резултати од втор колоквиум по предметот Зачини и лековити растенија - Велес02.06.2022
Конечни резултати од испит по предметот Процеси на подготовка на храна01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Процеси на подготовка на храна- Битола01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Познавање на исхрана 2- Битола01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Органска хемија - Битола01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Аналитика на храна - Битола01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технолошки операции 2 - Велес01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на безалкохолни и
освежителни пијалоци - Велес
01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Органска хемија - Велес01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Аналитика на храна - Велес01.06.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Вовед во професија нутриционизам - Битола31.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Вовед во професија нутриционизам - Велес31.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на вода и отпадни води - Велес30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на физиологија на човекот - Велес30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на физиологија на човекот - Битола30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на диетотерапија - Битола30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на технолошки операции - Велес30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на инженерска техника - Велес30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на пакување и амбалажирање - Велес30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Основи на токсикологија - Велес30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Битола30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Квалитет и безбедност на храна - Битола30.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Интернет и мултимедија - Битола28.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на месо, живина и јајца - Велес26.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Квалитет и безбедност на храна - Велес26.05.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Интернет и мултимедија - Велес26.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО СЕНЗОРНА АНАЛИЗА НА ХРАНА - ВЕЛЕС26.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО БИОХЕМИЈА 2 - ВЕЛЕС26.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО АНАЛИТИЧКА ХЕМИЈА - ВЕЛЕС26.05.2022
ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ЗАЧИНИ И ЛЕКОВИТИ РАСТЕНИЈА - БИТОЛА25.05.2022
ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО - БИТОЛА25.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СУРОВИНИ ВО ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА17.05.2022
Резултати од испитот по предметот Сензорна анализа на храна - Велес16.05.2022
Резултати од испитот по предметот Процеси на подготовка на храна13.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРИНЦИПИ НА ПРЕХРАНБЕНО ИНЖЕНЕРСТВО И БИОТЕХНОЛОГИЈА - ВЕЛЕС13.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ НУТРИТИВНИ АСПЕКТИ НА СОСТОЈКИТЕ НА ХРАНА - ВТОР ЦИКЛУС09.05.2022
Резултати од испитот по Храна и култура - Велес06.05.2022
Резултати од испитот по Технологија на храна од неживотинско потекло - Велес06.05.2022
Резултати од испитот по општа хемија - Кичево05.05.2022
Резултати од испитот по инструментални и аналитички методи во исхраната - Велес05.05.2022
Резултати од испитот по органска хемија - Битола05.05.2022
Резултати од испитот по органска хемија - Велес05.05.2022
Резултати од испитот по општа хемија - Битола05.05.2022
Резултати од испитот по општа хемија - Велес05.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ОКСИДАНСИ И АНТИОКСИДАНСИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ03.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА АЛКОХОЛНИ ФЕРМЕНТАЦИОНИ ПРОИЗВОДИ - ВЕЛЕС03.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО МЕТОДИ ЗА ПРОЦЕНА НА КВАЛИТЕТ НА ИСХРАНАТА НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ03.05.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ВОВЕД ВО ПРЕХРАНБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И БИОТЕХНОЛОГИЈА - ВЕЛЕС28.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ КОНЗЕРВИРАЊЕ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ - ВЕЛЕС27.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА - КИЧЕВО27.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД ЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛO - КИЧЕВО27.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД ЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛO - БИТОЛА27.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ЗАКОНСКИ ПРОПИСИ ОД ОБЛАСТА НА ХРАНАТА - ВЕЛЕС27.04.2022
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Основи на технолошки операции26.04.2022
Резултати од испит по предметот Хемиски опасности во храна - Втор циклус21.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПРАВЕН ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРОЦЕСИ НА ПОДГОТОВКА НА ХРАНА20.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ОДБРАНИ ПОГЛАВЈА ОД ПРЕХРАНБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И БИОТЕХНОЛОГИЈА - ВТОР ЦИКЛУС20.04.2022
КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО20.04.2022
Резулати од испит по Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво) - Втор циклус19.04.2022
Резулати од поправен прв колоквиум по Интернет и мултимедија18.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Технологија на вода и отпадни води18.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Основи на физиологија на човекот18.04.2022
Резулати од прв поправен колоквиум по Вовед во професија нутриционизам14.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Конзервирање на прехранбени производи14.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Технологија на алкохолни ферментациони производи14.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Процеси на подготовка на храна14.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Познавање на исхрана 214.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Сензорна анализа на храна11.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Технолошки операции 2 - Велес10.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Основи на технолошки операции10.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Технологија на пакување и амбалажирање/Материјали во контакт со храна10.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Технологија на шеќер и кондиторски производи - Велес10.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Биохемија 210.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Аналитичка хемија - Велес10.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo Основи на токсикологија10.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo технологија на безалкохолни и освежителни пијалоци - Велес09.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo органска хемија - Битола09.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo органска хемија - Велес09.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo аналитика на храна - Битола09.04.2022
Резултати од првиот колоквиум пo аналитика на храна - Велес09.04.2022
Резулати од испит по Микробиологија на храна - Трет циклус09.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Основи на диетотерапија09.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Хигиена на прехранбени продукти - Велес08.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Технологија на храна од животинско потекло - Велес08.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Технологија на храна од животинско потекло - Битола08.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Технологија на месо живина и јајца - Велес08.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Квалитет и безбедност на храна - Велес08.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Квалитет и безбедност на храна - Битола08.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Вовед во професија нутриционизам - Битола07.04.2022
Резулати од прв колоквиум по Вовед во професија нутриционизам - Велес07.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ОСНОВИ НА ИНЖЕНЕРСКА ТЕХНИКА07.04.2022
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ТЕХНОЛОГИЈА НА ХРАНА ОД НЕЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО07.04.2022
Резултати од прв колоквиум по предметот Зачини и лековити растенија06.04.2022
Резултати од колоквиум 1 од предметот Интернет и мултимедија06.04.2022
Резултати од испитот од трет циклус студии по Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика25.03.2022
Резултати од испитот од трет циклус студии по Мутагени и канцерогени
супстанци во храна
24.03.2022
Резултати од испит по предметот Органска, квалитетна и безбедна храна - Трет циклус12.03.2022
Резултати од испит по предметот Масти и масла од одбрани култури - Втор циклус28.02.2022
Резултати од испит по предметот Процеси на подготовка на храна24.02.2022
Резултати од испит по предметот Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија - Велес24.02.2022
Резултати од испит по предметот Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво) - Втор циклус студии23.02.2022
Резултати од испит по предметот Нутритивни аспекти на состојки на храна - Втор циклус студии23.02.2022
Резултати од испит по предметот Диетотерапија кај малнутриции, здебеленост и комобидитети - Втор циклус студии23.02.2022
Резултати од испит по предметот Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија - Втор циклус студии17.02.2022
Резултати од испитот по предметот Основи на диетотерапија - Битола16.02.2022
Резултати од испит по предметот Функционална храна - Втор циклус студии16.02.2022
Конечни оценки по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Битола15.02.2022
Конечни оценки по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес15.02.2022
Резултати од испит по предметот Основи на физиологија на човекот - Велес14.02.2022
Резултати од испит по предметот Процеси на подготовка на храна14.02.2022
Резултати од втор колоквиум/испит по предметот Биологија14.02.2022
Резултати од втор колоквиум/испит по предметот Суровини во прехранбена индустрија14.02.2022
Конечни резултати од испит по предметот Технологија на храна од овошје и зеленчук - Велес14.02.2022
Конечни резултати од испит по предметот Храна и култура - Велес14.02.2022
Конечни резултати од испит по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Велес14.02.2022
Конечни резултати од испит по предметот Храна и култура - Битола14.02.2022
Конечни резултати од испит по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Битола14.02.2022
Резултати од втор колоквиум и испит по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Битола11.02.2022
Резултати од втор колоквиум и испит по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес11.02.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на млеко и млечни производи - Велес11.02.2022
Резултати од испит по предметот Законски прописи од областа на храната - Велес11.02.2022
Резултати од испит по предметот Квалитет и безбедност на храна - Велес11.02.2022
Резултати од испит по предметот Квалитет и безбедност на храна - Битола11.02.2022
Резултати од испит по предметот Квалитет и безбедност на храна - Кичево11.02.2022
Резултати од испит по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Битола11.02.2022
Резултати од испит по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Велес11.02.2022
Конечни оценки по предметот Нова храна - Битола10.02.2022
Конечни оценки по предметот Нова храна - Велес10.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Општа хемија - Велес10.02.2022
Резултати од испит и конечни оценки по предметот Биохемија 2 - Кичево09.02.2022
Конечни оценки по предметот Исхрана на жени, спортисти и стари луѓе09.02.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Храна и култура - Битола09.02.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Храна и култура - Велес09.02.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Технологија на храна од неживотинско потекло - Велес09.02.2022
Прелиминарни резултати од испитот по Технологија на храна од неживотинско потекло - Битола09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Општа хемија - Битола09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Велес09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Битола09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Загадувачи во прехранбената индустрија - Велес09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Загадувачи во прехранбената индустрија - Битола09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Органска хемија - Битола09.02.2022
Прелиминарни оценки од испитот по Органска хемија - Велес09.02.2022
Резултати од испитот по Загадувачи во прехранбената индустрија - Велес09.02.2022
Резултати од испитот по Загадувачи во прехранбената индустрија - Битола09.02.2022
Резултати од испитот по Органска хемија - Битола09.02.2022
Резултати од испитот по Органска хемија - Велес09.02.2022
Резултати од испитот по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Битола09.02.2022
Резултати од испитот по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Велес09.02.2022
Резултати од испитот по Oпшта хемија - Велес09.02.2022
Резултати од испитот по Oпшта хемија - Битола09.02.2022
Прелиминарни резултати од испит по Технологија на овошје и зеленчук - Велес07.02.2022
Конечни оценки по Исхрана на жени, спортисти и стари луѓе04.02.2022
Конечни оценки по Биохемија 104.02.2022
Резултати од испит и втор колоквиум по Биохемија 1 - Битола04.02.2022
Резултати од испит и втор колоквиум по Прехранбена микробиологија03.02.2022
Резултати од испит по Процесна опрема во прехранбена индустрија - Велес02.02.2022
Резултати од втор колоквиум и испит по Познавање на исхраната 1 - Битола01.02.2022
Резултати од испитот по Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер) - Велес01.02.2022
Прелимнинарни оценки по предметот Деловно и професионално комуницирање19.01.2022
Резултати од испит и втор колквиум и прелимнинарни оценки по предметот Претприемништво и мал бизнис 28.01.2022
Резултати од испит и повторен втор колквиум и прелимнинарни оценки по предметот Маркетинг на прехранбени производи28.01.2022
Резултати од испит и повтортен втор колквиум и прелимнинарни оценки по предметот ОКР(КАС)28.01.2022
Резулати од испит по Основи на технолошки операции и Основи на инженерска техника27.01.2022
Резулати од испит по Вовед во професија нутриционизам - Битола26.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Биохемија 126.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Исхрана на жени, спортисти и стари лица26.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Општа хемија - Битола21.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Загадувачи во прехранбена индустрија - Битола21.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Битола21.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Загадувачи во прехранбена индустрија - Велес21.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Општа хемија - Велес21.01.2022
Резултати од вториот колоквиум по Инструментални и аналитички методи во исхраната - Велес21.01.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на млеко и млечни производи21.01.2022
Резултати од втор колквиум и прелимнинарни оценки по предметот Претприемништво и мал бизнис19.01.2022
Резултати од втор колквиум и прелимнинарни оценки по предметот Основи на комјутерско работење (Комјутери и апликативен софтвер)19.01.2022
Резултати од втор колквиум и прелимнинарни оценки по предметот Маркетинг на прехранбени производи19.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Биологија18.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Технологија на овошје и заленчук - Велес18.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Прехранбена микробиологија18.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Угоеност и недохранетост18.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Познавање на исхрана 118.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Храна и култура18.01.2022
Резултати од втор колoквиум по предметот Суровини во прехранбена индустрија17.01.2022
Резултати од втор колoквиум и прелимнинарни оценки по предметот Претприемништво и мал бизнис14.01.2022
Прелиминарни оценки од колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Битола14.01.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Битола14.01.2022
Прелиминарни оценки од колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес14.01.2022
Прелиминарни оценки од колоквиум по предметот Технологија на масти и масла - Велес14.01.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес14.01.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Технологија на масти и масла - Велес14.01.2022
Прелиминарни оценки од колоквиум по предметот Нова храна - Битола12.01.2022
Прелиминарни оценки од колоквиум по предметот Нова храна - Велес12.01.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Нова храна - Битола12.01.2022
Резултати од втор колоквиум по предметот Нова храна - Велес12.01.2022
Резултати од прв колоквиум по предметот Принципи на прехранбено инженерство и биотехнологија - Велес30.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Исхрана на жени, спортисти и стари лица14.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Биохемија 114.12.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Сензорна анализа на храна - Кичево13.12.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Биохемија 2 - Кичево13.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Суровини за прехранбена индустрија13.12.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Методи за процена на квалитет на исхраната - втор циклус09.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Општа хемија - Битола09.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Општа хемија - Битола09.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Општа хемија - Велес09.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Општа хемија - Велес09.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Инструментални и аналитички
методи во исхраната - Велес
09.12.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Процеси на подготовка на храна07.12.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Процесирање на храна со задржан оптимален нутритивен квалитет - втор циклус07.12.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Биоактивни компоненти во храна - втор циклус07.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Биологија07.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Угоеност и недохранетост05.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Прехранбена микробиологија05.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Битола03.12.2021
Резултати од поправен прв колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес03.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Биологија01.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Претприемништво и мал бизнис01.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Маркетинг на прехранбени
производи
01.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Деловно и професионално
комуницирање
01.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Основи на компјутерско работење(Компјутери и апликативен софтвер)01.12.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Законски прописи од областа на храната30.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Технологија на млеко и млечни производи - Велес29.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Суровини во прехранбена индустрија29.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Познавање на исхрана 129.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Угоеност и недохранетост29.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Инструментални и аналитички методи
во исхраната - Битола
29.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Инструментални и аналитички методи
во исхраната - Велес
29.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Системи за управување со квалитет и безбедност на храна - втор циклус студии28.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Загадувачи во прехранбена индустрија - Битола26.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Загадувачи во прехранбена индустрија - Велес26.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Битола26.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија - Велес26.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Храна и култура25.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Технолгоија на масти и масла25.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Нова храна - Битола25.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Нова храна - Велес25.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Процеси на подготовка на храна25.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Прехранбена микробиологија24.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по Диетотерапија - Битола24.11.2021
Резултати од прв колоквиум по предметот Технологија на овошје и зеленчук23.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Кичево16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Суровини во прехранбена индустрија - Кичево16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Битола16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Квалитет и безбедност на храна - Битола16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од животинско потекло - Велес16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Квалитет и безбедност на храна - Велес16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Основи на технолошки операции16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Процесна опрема во прехранбена индустрија16.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Општа хемија – Кичево15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Загадувачи во прехранбената индустрија – Битола15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Органска хемија – Битола15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Аналитика на храна – Битола15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Инструментални и аналитички методи во исхраната – Велес15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Загадувачи во прехранбената индустрија – Велес15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Органска хемија – Велес15.11.2021
Конечни резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло – Кичево15.11.2021
Конечни резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло – Битола15.11.2021
Резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Биологија - Битола11.11.2021
Прелиминарни резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло - Кичево10.11.2021
Прелиминарни резултати од Ноемвриска испитна сесија по предметот Технологија на храна од неживотинско потекло - Битола10.11.2021