Втор циклус

НасловДатум на објавување
Известување за Светскиот ден на Нутриционизмот
20.05.2024
Соопштение за јунска испитна сесија на втор циклус студии
10.05.2024
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава (09.05.2024)
02.05.2024
Одбрана на магистерски труд (23.04.2024)
15.04.2024
Соопштение за предавање под наслов „Green STEM education: Green Chemistry, Smart digital technologies, Ecological Engineering and Mathematics“ во рамките на CEEPUS програмата
15.04.2024
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава (18.04.2024)
11.04.2024
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава (16.04.2024)
09.04.2024
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава (09.04.2024)
01.04.2024
Соопштение за априлска испитна сесија на втор и трет циклус студии26.03.2024
Теми за проектна задача по предметот Функционална храна22.03.2024
Соопштение за испит по предметот Системи за управување со квалитет и безбедност на храна06.02.2024
Соопштение за предавања по предметот Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво)18.01.2024
Соопштение за предавања по предметот Хемиски опасности во храна од Вонр.проф.д-р Везирка Јанкулоска11.01.2024
Соопштение за вежби по предметот Методи на научно-истражувачка работа со биостатистика09.01.2024
Известување за семинарска работа по Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија (II циклус студии, УКБХ)02.01.2024
Соопштение за февруарска испитна сесија28.12.2023
Соопштение за предавања по предметот Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво) од Вонр.проф.д-р Викторија Стаматовска24.12.2023
Одбрана на магистерски труд (28.12.2023)21.12.2023
Одбрана на магистерски труд (01.12.2023)23.11.2023
Одбрана на магистерски труд (27.11.2023)16.11.2023
Одбрана на магистерски труд (14.11.2023)07.11.2023
Соопштение за ноемвриска испитна сесија24.10.2023
Барање за номинација на претставници за учество на програмата - Agriculture Studies Network for Food Security20.10.2023
Соопштение за предавања за ЕРАЗМУС+ програмата на Технолошко-технички факултет - Велес16.10.2023
Одбрана на магистерски труд (07.09.2023)31.08.2023
Соопштение за Септемвриска испитна сесија: Пријавување на испити, Испитна сесија, Предавање на проектни задачи и Заверка на семестар на втор и трет циклус студии14.08.2023
Соопштение за Септемвриска испитна сесија05.08.2023
Прашалник за магистерски труд14.07.2023
Одбрана на магистерски труд (12.07.2023)06.07.2023
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава 14.06.2023
Покана за учество во онлајн-дискусија по повод Светскиот ден за безбедност на храната01.06.2023
СВЕТСКИ ДЕН НА НУТРИЦИНИЗМОТ26.05.2023
Одбрана на магистерски труд (05.06.2023)25.05.2023
Одбрана на магистерски труд (01.06.2023)24.05.2023
Соопштение за пријавување на испити и Jунска испитна сесија на втор циклус студии12.05.2023
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава09.05.2023
Известување за студентите на втор циклус студии за реализирање на практична настава05.05.2023
Термини за јунска испитна сесија на втор и трет циклус студии во академската 2022/2023 год.03.05.2023
Соопштение за ЕРАЗМУС+ мобилности на Технолошко-технички факултет - Велес25.04.2023
Теми за проектна задача по предметот Функционална храна (Функционална, органска и нова храна)11.04.2023
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА04.04.2023
Априлска испитна сесија за студентите на втор циклус студии за академската 2022/2023 год.21.03.2023
Инфо денови за промоција на Еразмус+ мобилност28.02.2023
Соопштение за запишување на семестар - Втор и трет циклус студии10.02.2023
Соопштение за испитот во февруарска испитна сесија по предметот Процесирање на храна со задржан оптимален нутритивен квалитет - Втор циклус28.01.2023
Соопштение за предавања на втор циклус студии по предметот Методи на научно-истражувачката работа со биостатистика од проф.д-р Валентина Павлова13.01.2023
Соопштение за предавања по предметот Методи на научно-истражувачката работа со биостатистика - Втор циклус студии10.01.2023
Термини за Февруарска испитна сесија, распоред на предавања (пријавивање на испити и запишување на семестар)30.12.2022
Соопштение за предавања/консултации по предметите Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија и Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво)30.12.2022
Известување за теми за семинарски по предметот Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија - насока Управување со квалитет и безбедност на храна26.12.2022
Соопштение за предавања по предметот Хемиски опасности во храната од Ред.проф.д-р Горица Павловска23.12.2022
Соопштение за предавања по предметот Хемиски опасности во храната од Доц.д-р Везирка Јанкулоска21.12.2022
Соопштение за предавања по предметите Диетопревенција и диетотерапија и Диетотерапија кај малнутриции здебеленост и ко-морбидитети20.12.2022
Соопштение за испитот по предметот Системи за управување со квалитет и безбедност на храна29.11.2022
Соопштение за предавања/консултации по предметот Диетотерапија и диетопревенција и Малнутриции здебеленост и коморбидитети27.11.2022
Известување за ТЕКНОФЕСТ 202303.11.2022
Соопштение за ноемвриска испитна сесија на втор циклус студии28.10.2022
Соопштение за iknow системот13.10.2022
Потсетување за заверка на зимски семестар23.09.2022
Одбрана на магистерски труд (26.09.2022)19.09.2022
Соопштение за септемвриска испитна сесија на прв, втор и трет циклус студии17.08.2022
Одбрана на магистерски труд (19.07.2022)12.07.2022
Соопштение за септемвриска испитна сесија12.07.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (20.06.2022)15.06.2022
Соопштение за термин за полагање на испитoт по предметот Системи за управување со квалитет и безбедност на храна13.06.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ03.06.2022
Соопштение за подигање на дипломите на магистрираните студенти на втор циклус студии02.06.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА НА 17.05.202212.05.2022
Соопштение за пријавување на испити и Јунска испитна сесија на втор циклус11.05.2022
ПРОМЕНА НА ЛИНК ЗА ПРАКТИЧНАТА ON-LINE НАСТАВА НА 11.05.2022 (СРЕДА)09.05.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (11.05.2022)05.05.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА (04.05.2022)27.04.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА21.04.2022
Соопштение за испит по предметот Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија14.04.2022
Теми за проектни задачи по Функицонална храна на Втор циклус студии14.04.2022
Соопштение за предавања-консултации по предметот Прехранбена микробиологија на Втор циклус студии13.04.2022
Tеми за семинарска по Одбрани поглавја од технологија на храна и нова храна - Втор циклус11.04.2022
Соопштение за предавања по предметот Системи за управување со квалитет и безбедност на храна04.04.2022
Соопштение за предавања по предметот Функционална храна01.04.2022
Соопштение за испити во Априлска сесија на втор циклус студии31.03.2022
Одбрана на магистерски труд (11.03.2022) 04.03.2022
Интерен оглас за демонстратори за летен семестар од академската 2021-2022 година 28.02.2022
Соопштение за подигање на дипломите на магистрираните студенти на втор циклус студии25.02.2022
Соопштение за запишување на семестар на втор циклус студии11.02.2022
Известување за пријавување на испити, февруарска испитна сесија и запишување на летен семестар17.01.2022
Одбрана на магистерски труд (17.01.2022)05.01.2022
Соопштение за вежби по предметот Методи во научно истражувачката работа со биостатистика (МОНИР)03.01.2022
Теми за семинарски работи по предметот Квалитет и безбедност на храна (напредно ниво)23.12.2021
Теми за семинарски работи по предметот Одбрани поглавја од прехранбена технологија и биотехнологија23.12.2021
Одбрана на магистерски труд (28.12.2021)21.12.2021
Известување за прв академски час на втор циклус09.12.2021
Одбрана на магистерски труд (30.11.2021)22.11.2021
Соопштение за online ноемвриска испитна сесија на втор циклус26.10.2021