На 31.05.2023 година (среда) со почеток во 18:00 часот ќе се одбележи Светскиот ден на Нутриционизмот (World Nutrition Day) во организација на Технолошко-технички факултет Велес, Универзитет „Св.Климент Охридски-Битола“. Гостин на настанот е м-р по нутриционизам Ана Антовска, нутриционист од Аџибадем Систина. Ве покануваме да присуствувате на овој значаен настан преку приклучување на следниот линк: https://meet.google.com/frw-oags-oub?pli=1