About jordan

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far jordan has created 386 blog entries.
22 03, 2023

Соопштение за предавањата по предметите Технологија на храна од животинско потекло, Технологија на месо, живина и јајца и Хигиена на прехранбени продукти – Велес

2023-03-22T21:38:40+00:00март 22, 2023|Огласна табла|

Предавањата по предметите Технологија на храна од животинско потекло, Технологија [...]

Go to Top