Се известуваат студентите запишани на Технолошко-технички факултет, Велес дека априлската испитна сесија започнува од: 22.04.2024 г. до 30.04.2024 г.

Пријавување на испити: од 16.04.2024 до 19.04.2024 год.

Доставување на проектни задачи: до 10.04.2024 год.