Почетна/За Факултетот/Информации од јавен карактер

Информации од јавен карактер

Службени лица

  • Бобан Пановски

Kонтакт e-mail

Адреса

  • Ул. Димитар Влахов бр. бб, 1400, Велес

Телефонски броеви

  • 043 211 202
  • 043 211 204

Линк до Агенција за заштита на право на слободен пристап до информации од јавен карактер