Е-уписи на студенти

 

Забелешка: Полагањето на испитите по сите предмети ќе се спроведува on-line. Студентот при полагање на испитот задолжително треба да го користи службениот е-маил со домен УКЛО (uklo.edu.mk).

Студентите кои го имаат запишано тековниот летен семестар имаат право да полагаат и треба да испратат е-маил до предметниот професор за да го добијат линкот за on-line полагање.

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top