При запишување на факултет, примените кандидати ги уплаќаат следниве уплатници:

1. Уплатница за уплатена школарина за македонски државјани од 4500 евра во денарска противвредност од 279000 денари (уплатница)

2. Уплатница за уплатена школарина за странски државјани од 5500 евра во денарска противвредност од 341000 денари (уплатница)

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top