1. Априлска сесија за трет циклус: од 22.04 - 31.04 (10 дена). Пријавување на испити за трет циклус: 13.04 - 16.04, после тоа ќе се објави распоредот.

2. Јунска сесија за трет циклус: 07.06 - 25.06 (три недели). Пријавување на испити за трет циклус: 01.06-04.06., после пријавувањето на трет циклус ќе се објави распоредот за полагање.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top