Се известуваат студентите од трет циклус студии на Технолошко-технички факултет Велес дека полагањето на испитите ќе се спроведува со физичко присуство на студентите (со придржување на протоколите за заштита од Covid 19 вирусот) или on-line полагање со примена на средства за електронска комуникација, според распоред кој дополнително ќе биде објавен.

Спроведувањето на on-line полагање ќе се одвива со почитување на правилата кои се дадени во протоколот за on-line полагање.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top