1. Пријавување на испити за втор и трет циклус студии за јунската сесија може да се направи од 01.06.2020 год. до 05.06.2020 год.  Пријавувањето да го направат преку испраќање на е-маил на референтот на студенски прашања Сашко Попов. Плаќањето може да се направи електронски, а уплатниците може да се донесат покасно во студенска служба или скенирани да се испратат по е-маил.

2. До 10.06.2020 год. да се достават проектните задачи до соодветниот професор.

3. Почетокот на сесијата ќе биде од 22.06.2020 год. Дополнително ќе биде објавен распоредот за полање на испити.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top