Прекин на наставата од 11.03.2020 година во рок од 14 дена согласно одлуката на Владата како превенција од ширење на корона вирусот по сугестија на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство.

Известување од Владата

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top