Септемвриската испитна сесија на II и III циклус академски студии ќе се одржи од 09.09.2019 год. до 20.09.2019 год., а пријавувањето на испитите ќе биде од 19.08.2019 год. до 23.08.2019 год.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top