Студентите на втор и трет циклус студии кои имаат пријавено предмети во јунската испитна сесија, своите семинарски работи, проектни задачи или други трудови, мора да ги испратат на проверка кај сите предметни професори најкасно до 12.06.2019 год. Секој предмет има два или повеќе предметни професори.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top