Јунската испитна сесија на втор и трет циклус академски студии ќе се одржи од 17.06. до 28.06.2019 година. Пријавувањето на испитите ќе биде од 03.06. до 07.06.2019 година. После тоа ќе се објави распоредот на испити. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top