Априлската испитна сесија за втор и трет циклус ќе се одржи во периодот од 15.04.2019 год. до 25.04.019 год. 

Пријавување на испитите е во периодот од 01.04.2019 год до 05.04.2019 год.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top