Електронското запишување на семестар во Iknow системот е задолжително за секој студент што запишува семестар (НАПОМЕНА: Претходно секој студент мора да ја потполни анкетата).

Секој студент мора електронски да потполни анкета и да запише семестар од 11.02. - 15.02.2019 година. 

Доколку студентите не запишат семестар во електронскиот систем (Iknow) нема да можат да достават документи за упис во студентската служба. Во студентската служба можат да проверат дали оваа обврска ја има исполнето секој студент.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top