Студентите можат да полагаат само еден испит во дадената сесија која ќе биде на 21.12.2018 (петок) со почеток во 12.00 часот. Сите студенти кои ќе полагаат претходно да се пријават кај Референтот на студентски прашања Сашко Попов и да кажат кој предмет ќе го полагаат.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top