Електронското анкетирање е задолжително за секој студент (освен за новозапишаните студенти во прва година/прв семестар).

НАПОМЕНА: Студентите нема да можат да запишат непарен семестар доколку немаат поднесено електронски анкетни прашалници. Проверката дали оваа обврска ја има исполнето, се врши од страна на студентски прашања, на којашто во електронското досие на секој студент ќе им се прикажува податок за истото.

После анкетирањето секој студент задолжително мора да запише семестар електронски, каде референтот на студентски ќе провери дали студентот запишал семестар.

Сите оние студенти кои немаат корисничко име и лозинка, да се обратат на емаилот: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..  Во продолжение следи упатството за Iknow системот.

Упатство за iknow Е-сервис за студенти

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top