Испитите по предметите од проф. Драган Дамјановски, доц.д-р Татјана Калевска, доц.д-р Даниела Н. Неделкоска и доц.д-р Викторија Стаматовска ќе се одржат на 26.09.2018 со почеток во 12.00 часот. Сите студенти кои ќе полагаат претходно да се пријават кај Техничкиот секретар Васка Коцевска или Референтот на студентски прашања Сашко Попов и да кажат кој предмет ќе го полагаат.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top