Известување             

(испити кај проф. Драган Дамјановски, доц.д-р Даниела Н. Неделкоска, доц.д-р Татјана Калевска и доц.д-р Викторија Стаматовска)

Се известуваат студентите од втор и трет циклус кои требаат да предадат проектни задачи од предмети кај проф. Драган Дамјановски, доц.д-р Даниела Н. Неделкоска, доц.д-р Татјана Калевска и доц.д-р Викторија Стаматовска да ги достават најдоцна до 17.09.2018 (понеделник). Терминот за полагање и презентирање дополнително ќе биде истакнат.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top