Се известуваат студентите од втор и трет циклус кои имаат предмети за полагање кај проф. Драган Дамјановски, доц.д-р Даниела Н. Неделкоска, доц.д-р Татјана Калевска и доц.д-р Викторија Стаматовска, испитите ќе се одржат на 09.07.2018 (понеделник) со почеток во 12:30.

Сите колеги кои ќе полагаат да се пријават кај Васка.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top