Се известуваат студентите од втор и трет циклус кои имаат предмети за полагање кај проф.д-р Валентина Павлова, дека испитите ќе се одржат на 13.07.2018 (петок) во период од 09 до 15 часот.

Сите колеги кои ќе полагаат да се пријават кај Васка.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top