Испитот по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика ќе се одржи на 09.07.2018 (понеделник) во 10.00 часот. Студентите претходно да го потврдат своето присуство во студентски прашања кај Сашко Попов.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top