Се известуваат студентите од втор и трет циклус кои имаат предмети за полагање кај проф. Горица Павловска, дека испитите ќе се одржат на 03.07.2018 (вторник) со почеток во 10:00.

Сите колеги кои ќе полагаат да се пријават кај Васка најдоцна до понеделник (02.07.2018).

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top