Се известуваат студентите од втор и трет циклус кои имаат предмети за полагање кај проф. Драган Дамјановски, доц.д-р Даниела Н. Неделкоска, доц.д-р Татјана Калевска и доц.д-р Викторија Стаматовска, и имаат доставено проектни задачи или ќе ги достават најдоцна до 27.06.2017 (среда), испитите ќе се одржат на 03.07.2018 (вторник) со почеток во 11:30.

Сите колеги кои ќе полагаат да се пријават кај Васка најдоцна до петок (29.06.2018).

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top