Испитот по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика ќе се одржи на 22.05.2018 (вторник) во 11.00 часот и на 30.05.2018 (среда) во 13.00 часот. Студентите претходно да го потврдат своето присуство во студентски прашања кај Сашко Попов за еден од горе наведените термини.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top