Се известуваат студентите од трет циклус студии да извршат плаќање на заостанатите рати од партиципациите најдоцна до 21.05.2018 (понеделник). Полагање на предмети ќе биде исклучиво со подмирена партиципација.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top