Заради одредени причини, испитите од втор и трет циклус по предметите кај проф. Д.Дамјановски, проф. Д.Н.Неделкоска, проф. Т.Калеска, проф. В.Стаматовска наместо на 31.03.2018 (сабота) ќе се одржат на 30.03.2018 (петок), во период од 13.00 до 16.00 часот.  

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top