Испитот по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика ќе се одржи на 30.03.2018 (петок) во 14.30 часот. Студентите претходно да го потврдат своето присуство во студентски прашања кај Сашко Попов. 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top