На барање на неколку колеги од II и III циклус, за почнување на испити, ве информираме дека,

Сите студенти од втор и трет циклус, кои имаат предмети кај проф. Д.Дамјановски, проф. Д.Н.Неделкоска, проф. Т.Калеска, проф. В.Стаматовска, испитот ќе се одржи на 31.03. (сабота), во 10.00 часот.

Колегите кои ќе полагаат, доколку имаат семинарски, да ги достават на преглед до 23.03. (петок).

Колегите кои сакаат да полагаат, до 28.03. (среда), да се пријават кај Васка или кај професорите.

Во договор со проф. А.Трајковска, колегите кои сакаат да полагаат Методи на научно-истражувачката работа со биостатистика (МОНИР), кај проф. А.Трајковска, проф. В.Книхтс, проф. Г.Павловска, проф. В.Павлова и проф. С.Мартиновски можат тоа да го направат во истиот термин, на 31.03 (сабота). Термините за достава на трудовите за корекција е до 23.03.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top