Предавања по предметот Научно-истражувачки методи во прехранбената технологија и нутриционизмот, анализа на податоци и биостатистика ќе се одржат на 17.02.2018 (сабота) со почеток во 09.30 часот. Студентите да го потврдат своето присуство кај техничкиот секретар Васка Коцевска.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top