Е-уписи на студенти

Бр. на досие-поени

228-42

405-53

345-12

297-14

366-15

356-5

298-3

Втор колоквиум

389-33

Се смета за положен со најмалку 41 поен

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top