Е-уписи на студенти

На дополнително терминот ќе биде накнадно истакнат

Бр. на досие-поени

139-37

Не положиле

298-4

342-5

417-15

501-9

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top