Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по предметот Англиски јазик 2 нема да се одржат во петок (25.03.2016) и истите се презакажуваат во вторник (29.03.2016) во 12.00 часот и среда (30.03.2016) во 12.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top