Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по предметот Органска хемија од среда (30.03.2016) се презакажуваат во понеделник (28.03.2016) во 10.30 часот.

Се известуваат студентите од трета година дека предавањата по предметот Аналитика на храна од среда (30.03.2016) се презакажуваат во понеделник (28.03.2016) во 09.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top