Е-уписи на студенти

По барање на студентите првиот колоквиум по предметот Интернет и мултимедија ќе се одржи на 28.03.2015 (понеделник) со почеток во 10.00 часот. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top