Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по предметот Англиски јазик 2 нема да се одржат во петок (18.03.2016).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top