Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по предметот Аналитичка хемија ќе се одржат во вторник (15.03.16) во 11.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top