Е-уписи на студенти

1. Колоквиум 1: од 06.04-12.04 (05 е неработен ден, што значи и саботата (на 10) ќе биде ден за полагање).

2. Априлска сесија за прв циклус: од 22.04 - 31.04 (10 дена). Пријавување на испити за прв циклус: 13.04 - 16.04, после тоа ќе се објави распоредот.

3. Колоквиум 2: 25.05 до 31.05 (24.05 е неработен ден, што значи и саботата (на 29) ќе биде ден за полагање).

4. Јунска сесија за прв циклус: 07.06 - 25.06 (три недели). Пријавување на испити за прв циклус: 01.06-04.06.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top