Распоред за септемвриска испитна сесија (втора декада)

Забелешка: Студентите имаат право со иста пријава да полагаат во двете декади.

Полагањето на испитите по сите предмети ќе се спроведува on-line. Начините и електронските платформи кои ќе се користат, се дадени во следниот документ: Начини на online полагање по предмет.

Спроведувањето на on-line полагање ќе се одвива со почитување на правилата кои се дадени во изменетиот протоколот за on-line полагање.

НАПОМЕНА: Студентот е должен да го побара линкот за полагање од предметниот наставник неколку дена пред испитот. Студентот треба да се најави на добиениот линк точно на време, за да може навремено да започне испитот. Студентот при користење на платформите треба да го користи службениот е-маил со домен УКЛО (uklo.edu.mk), а сите други студенти кои ќе се најават со друга е-маил адреса, не ќе може да полагаат.

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top