Е-уписи на студенти

Пријавувањето на испитите за Јануарска испитна сесија ќе биде од 22.01.2018 (понеделник) до 24.01.2018 (среда).

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top