Е-уписи на студенти

На ден 21.12.2017 година (четврток), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Кичево, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Елена Петреска од Кичево, тема на дипломскиот труд „Производство и особини на чедарод предметот Технологија на храна од животинско потекло, со почеток во 12.30 часот.   

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top