Е-уписи на студенти

Дополнително полагање по предметот Основни процеси во прехранбената индустрија на студентот со број на индекс 42 се презакажува за 25.10.2017 (среда) со почеток во 11.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top