Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Познавање на исхрана 2 (видео) ќе се одржат на 13.04.2017 (четврток) со почеток во 10.00 часот.

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top