Е-уписи на студенти

Проектни задачи по предметот - Технологија на храна од животинско потекло

 

бр. досие

име и презиме

тема

197

 

Технологија на производство на моцарела

198

 

Технологија на производство и карактеристики на путер

206

 

Примарна (механичка) обработка на млекото наменето за производство на млечни производи

215

 

Технологија на производство на конзерви, полутрајни и готови производи од месо

194

 

Конзервирање на јајцата со смрзнување и сушење

210

 

Технологија на производство на чоколадно и овошно млеко

196

 

Конзервирање на  месото со ладење и смрзнување

185

 

Конзервирање на рибите со смрзнување

195

 

Проиводство, видови и карактеристики на трајни конзерви од риби

200

 

Течни млечни производи (пастеризирано и стерилно млеко)

202

 

Производство, видови и карактеристики на полутрајни конзерви од риби

207

 

Проценка на свежината и примарна обработка  на рибите по уловот

 

*Проектните задачи да се пратат најкасно до 15.05.2017 година на е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top