Е-уписи на студенти

Предавањата ќе започнат да се одржуваат од 20.02.2017 година.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top