Е-уписи на студенти

На дополнителен испит

Бр. на досие-поени

210-38

400-33

Не положиле

274-20

472/0-21

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top